close

Nov 22, 2019

министерџтво-за-култура
Vendi

ÇMIMI SHTETËROR “22 NËNTORI”

MINISTRIA E KULTURËS: MINISTRI ISMAILI MUNGOI PËR ARSYE OBJEKTIVE Ministria e Kulturës shprehet e kënaqur me vendosjen e çmimit të ri shtetëror "22 Nëntori" me të cilën nderohen njerëzit e jetës politike, kulturore dhe shoqërore
read more
1 2
Page 1 of 2