close

Sep 7, 2020

662fcffc-88f0-495e-8211-691b68efb1e5_w650_r1
Rajoni

HOTI DHE VUÇIQ TAKOHEN NË BRUKSEL

Kryeministri i Kosovës Abdulla Hoti dhe presidenti i Serbisë Aleksandër Vuçiq kanë vazhduar takimet në Bruksel. Përfaqësuesi i lartë i BE-së Josep Borrelli ka njoftuar se kemi respektim dhe përkushtim nga të dyja palët. Kryeministri
read more