close

Oct 6, 2020

120998937_1682703281905124_6357839224274339183_o
Vendi

VMRO-DPMNE-ja VAZHDON ME PROTESTAT

GJORÇEV: TË DORËHIQET BISLIMOVSKI DHE KRRE-ja VMRO-DPMNE-ja ka mbajtur protestën e radhës kundër rritjes së cmimit të energjisë elektrike, duke kërkuar kthimin e cmimit të vjetër dhe dorëheqje të Komisionit Rregullator për Energjetikë dhe Kryetarit
read more
1 2 3 5
Page 1 of 5