close

Oct 31, 2020

thumbs_b_c_4d44d7be77046530c52801dadfc87f4b
Bota

LONDËR: MASA TË REJA KUNDËR PANDEMISË

PARALAJMËROHET KARANTINË NJËMUJORE Sikundër njofton BBC, kryeministri britanik Boris Johnson, po shqyrton mundësinë e vendosjes së karantinës njëmujore në Britaninë e Madhe në përpjekje për të penguar përhapjen e koronavirusit dhe me shpresë se masat
read more
1 2
Page 2 of 2