close

Jul 12, 2021

6C3B44D4-B08D-4A27-8D97-C6CEA28F6E63
Bota

KUBË: PROTESTA KUNDËR QEVERISË

Mijëra njerëz protestuan kundër Qeverisë komuniste të Kubës në kryeqytetin Havana dhe disa qytete të tjera.Protestat ishin më të mëdhatë në ishull në gati 30 vjet.Marshuesit bënë thirrje për liri dhe demokraci, si dhe kërkuan
read more
1 2
Page 1 of 2