close

Jul 16, 2021

D492D648-A9A4-4A2A-93A3-26C15905ACDE
Vendi

NDËRTIMI I KORRIDORIT 8 DHE 10

PENDAROVSKI NËNSHKRUAN DEKRETIN Presidenti Stevo Pendarovski ka nënshkruar dekretin për shpalljen e Ligjit për përcaktimin e interesit publik dhe nominimin e partnerit strategjike për zbatimin e projektit për ndërtimin e Korridorit 8 të Infrastrukturës (seksioni:
read more
1 2
Page 1 of 2