close

Sep 16, 2022

Finalja e Champions në SHBA

UEFA dhe klubet janë dakord, rrit të ardhurat Në SHBA ka gjithnjë e më shumë finale dhe turne të rëndësishëm, por vendit i mungon qershia mbi tortë: Finalja e Champions League. Sipas raportimeve të gazetës
Lexo më tepër
1 2 3 5
Page 1 of 5