66 raste të reja me Kovid-19, asnjë humbje jete

Gjatë 24 orëve të fundit janë kryer 983 teste dhe janë regjistruar 66 raste të reja me COVID-19:
• Shkup – 50
• Manastir dhe Ohër – nga 5
• Makedonski Brod – 2
• Prilep, Kavadar, Shtip dhe Strumicë – nga 1
Nga numri i përgjithshëm i rasteve pozitive (66), janë regjistruar 13 riinfeksione.
115 pacientë të shëruar nga:
• Shkup – 87
• Ohër – 8
• Manastir – 7
• Kavadar, Tetovë , Veles dhe Gostivar – nga 2
• Shtip, Kumanovë, Koçan, Resnje dhe Sveti Nikollë – nga 1
Gjatë 24 orëve të kaluara nuk është raportuar asnjë humbje jete.
Sipas Regjistrit të personave të vdekur me diagnozë COVID-19 nga Termini im, nuk është regjistruar asnjë humbje jete.
Janë kryer 983 teste përmes: ISHP-149, QSHP Shkup-28, QSHP Manastir-21, QSHP Prilep-7, QSHP Tetovë-10, QSHP Kumanovë-19, Klinika për Sëmundje Infektive dhe Gjendje Febrile-0, Mjekësi Ligjore-0, Spitali Laboratorik Kozle-0, KU Pulmologji me Alergologji-0, SPQ 8 Shtatori-0, Instituti i Mikrobiologjisë-56, Zhan Mitrev (Filipi i II-të) -26, Avicena-32, Biotek-53, Sistina-39, Laboratoria Laor -26 , Sinlab-13, Remedika-13, Plodnost-10, Genea-10, Nikob Lab-53, VFV Medikal-9, Eli Medika Plus-15, Royal Medika-1, Spektra-MM-8, Rapid Lab-4, Zhan Mitrev Strumicë -1, Nova Lab Diagnostika-3, Ramus-6.
ISHP dhe IPSH (test i shpejtë)- gjithsej 371.
Deri më tani në vend janë kryer gjithsej 2.067.648 testime të COVID-19. Numri i përgjithshëm i personave të diagnostikuar me COVID-19 në vendin tonë që nga fillimi i pandemisë është 312.673, numri i të shëruarve është 303.007, numri i atyre që humbën jetën është 9.316 dhe numri i rasteve aktive është 350.
Lexo gjithashtu
Total
0
Share