close

A i shihet fundi betejës brendapartiake në BDI? -Bexheti për Grubin: Arrogant dhe prepotent

Blerim Bexheti në Klan Debat me Xhumadije Ibrahimin ka theksuar se Artan Grubi “me arrogancën dhe prepotencën e tij politike” janë faktorët kyç që e kanë sjellur BDI-në në këtë situatë që ndodhet sot.

“Nuk mundet që kabineti i Artan Grubit të ketë kompetenca më shumë se kryesia e partisë”, deklaroi Bexheti, përcjell KlanMacedonia.

Më poshtë, deklarata e plotë!