close

AFGANISTAN: 21 TË VDEKUR GJATË SULMEVE AJRORE

Të paktën 21 persona, përfshirë gra dhe fëmijë, janë vrarë në sulmet ajrore në provincën Helmand të Afganistanit. Më 24 janar, 16 civilë të së njëjtës familje të gjerë u vranë në një sulm ajror në një shtëpi në të njëjtin distrikt. Tetë fëmijë dhe tre gra ishin mes të vdekurve. /Agjencitë/