close

ALGJERIANËT FESTOJNË TËRHEQJEN E BOUTEFLIKAS

Qindra algjerianë festuan vendimin e presidentit Abdelaziz Bouteflika për të mos garuar për mandatin e pestë si kryetar shteti.

Bouteflika i shtyu zgjedhjet presidenciale të 18 prillit dhe tha se nuk do të garojë për mandatin e ri.

Kandidatura e tij ka provokuar protesta masive në të gjithë Algjerinë gjatë disa javëve të fundit. /Agjencitë/