close
EkonomiVendi

ANULOHET PRESS-KONFERENCA PËR EFEKTET E KATËR PAKOVE ANTI-KRIZË

F9E453A6-D7B6-4DBE-AF7F-11177AE0A87E

Press-konferenca e Kryeministrit Zoran Zaev dhe Ministrit për Financa Fatmir Besimit, lidhur me efektet e përgjithshme të katër pakove ekonomike anti-krizë ëstë anuluar – kanë njoftuar në shërbimi për Kjo konferencë për media ishte parashikuar për sot në ora 11.00. Nga Qeveria kanë njoftuar se në mënyrë plotësuese do të njoftojnë për mbajtjen e kësaj konference për media. /KlanMacedonia

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia