close

APELI I MERKEL: EVROPA DUHET TË JETË MË E BASHKUAR

Evropa duhet të qëndrojë e bashkuar dhe të ripozicionohet për tu përballur me sfidat që I janë hedhur nga tre rivbalët e saj të mëdhenj global: Kina, Rusisa dhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Deklarata është bërë nga kancelarja gjermane Anxhela Merkel ne te cilen ajo gjithashtu theksoi se nuk ka më asnjë dyshim se Europa ka nevojë të ripozicionohet në një botë të ndryshuar. /Agjencitë/