close

AUSTRALI: “PAKO TË DYSHIMTA” PËR MISIONET DIPLOMATIKE 

Disa misione diplomatike në Melburn dhe Kanberra të Australisë janë evakuuar pasi pranuan pako me substancë të dyshimtë. Policia, zjarrëfikësit dhe ndihma e shpejtë janë parë tek disa konsulata përfshirë ato të Indisë, Gjermanisë, Italisë, Spanjës dhe Koresë Jugore.

Zyrtarët në misionet e Shteteve të Bashkuara dhe Zvicrës deklaruan se gjithashtu kanë pranuar pakot e dyshimta. “Rrethanat që kanë përcjellur këto incidente janë duke u hetuar” tha në një deklaratë, policia federale e Australisë. /Agjencitë/