close

S.F

Sulmi në Poloni: RMV-ja në konsultime me NATO-n

KOVAÇEVSKI: I KAM SHPREHUR NGUSHËLLIME KRYEMINISTRIT POLAK Autoritetet e Maqedonisë së Veriut kanë shprehur mbështetje dhe solidaritet me Poloninë, vend anëtar në NATO, pas shpërthimeve të raketave gjatë ditës së djeshme, në afërsi të kufirit
Lexo më tepër
1 35 36 37 38 39 40
Page 37 of 40