Bie ueb- faqja e Ministrisë së Arsimit

Web Faqja zyrtare e Ministrisë së Arsimit në Republikën e Maqedonisë së Veriut është e padisponueshme pasi ka rënë , raporton KLanM. Gjatë kësaj kohe uebsajti i kësaj ministrie  vazhdon të jetë i paaksesueshëm dhe jashtë funksionit https://mon.gov.mk/al/

 

Lexo gjithashtu
Total
0
Share