close

BORË DHE FTOHTË NË FRANCË

Pjesë të rivierës franceze janë shndërruar në një resort skish gjatë fundjavës ndërsa moti i ftohtë ka sjellë borë dhe akull në Cote d’azur.

Shërbimi francez i motit ka lëshuar një paralajmërim për kushte të rrezikshme të rrugëve.

Vetë Parisi, ka regjistruar temperaturat më të ftohta të tij për muajin maj në 22 vite. /Agjencitë/