close

BREXIT: MAY KËMBËNGUL NË NDRYSHIMIN E MARRËVESHJES

Një ditë e rëndësishme për kryeministren britanike Theresa May, e cila zhvillon bisedime intensive me institucionet më të larta europiane përfshirë presidentin e Parlamentit Europian dhe presidentin e Këshillit Europian.

Juncker gjatë takimit të mëngjesit të së premtes u tregua i gatshëm që të punojë ende për çështjen e marrëdhënieve të ardhshme mes Mbretërisë së Bashkuar dhe Bashkimit Europian për të qenë më ambiciozë. Ai shtoi se në fund të këtij muaji do të ketë një takim tjetër me May. /Agjencitë/

Nëse je pranë një vendi ngjarje, ke fotogorafi apo video, atëherë ti raporto. Na shkruaj në klanmacedonia@gmail.com
TI RAPORTON!