close
Top LajmeVendi

BYROJA PËR EKSPERTIZË LIGJORE: XHAFERI-NË RRITJE E SIPËR PËRFAQËSIMI I SHQIPTARËVE

Screenshot_1

Realizimi i ekspertizave, vlerësimi i institucioneve, lufta kundër krimit të organizuar dhe korrupsionit, që ishin etiketuar në raportet e organizmave ndërkombëtar, veçanërisht në raportin e ekspertit Rajnhard Pribe, kanë qenë sfidat e  Byrosë për Ekspertizë Ligjore gjatë 2018-ës. Drejtori i këtij insitucioni Valdet Xhaferi në intervistën për TV tonë theksoi se në kohën kur është emëruar në krye të këtij institucioni, përfaqësimin e shqiptarëve e ka gjetur me vetëm tetë për qind, ndërsa me angazhimin e tij në këtë institucion numri është shumëfishuar. /Klan Maqedoni/

 

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia