close

Kulture

Nisin karnavalet e Venecias

Me mijëra turistë shijojnë paradën spektakolare lundruese Me qindra turistë dhe banorë u mblodhën në afërsi të urave për të admiruar spektaklin e veçantë të paradës me anije në ditën e parë të karnavaleve në
Lexo më tepër