close

Shëndetsi

Ushqimet që pastrojnë mushkëritë

Mushkëritë luajnë një rol thelbësor në sistemin e frymëmarrjes. Ato marrin oksigjenin dhe filtrojnë jashtë organizmit toksinat. Ruajtja e shëndetit të mushkërive dhe funksioneve të tyre është thelbësore.Mushkëritë e shëndetshme garantojnë që i gjithë organizmi
Lexo më tepër

Doni të dobësoheni? Flini mirë!

Nëse rregullon gjumin, keni rregulluar jetën Gjumi, stresi dhe dobësimi Orët e gjumit dhe cilësia e tij, ndikojnë ndjeshëm në rregullimin e peshës trupore. Shkurtimi i orëve të gjumit, pengon rregullimin e urisë dhe oreksit.
Lexo më tepër