close

Top Lajme

Anëtarësimi i Kosovës në INTERPOL akoma larg

Ekspertët e sigurisë thonë se mungon lobimi Mungesa e lobimit të mirëfilltë, është pasojë e mospranimit të Kosovës në Organizatën ndërkombëtare të Sigurisë, INTERPOL. Ky është mendimi i ekspertëve të sigurisë dhe ish-ministrit të Punëve
Lexo më tepër

A duhet të negociojë Ukraina me Rusinë?

Zyrtarët ukrainas po kundërshtojnë presionin në rritje për të hyrë në negociata me Moskën, edhe pse sulmet e pamëshirshme ajrore ruse po peshojnë gjithnjë e më shumë në jetën, pasurinë dhe infrastrukturën e Ukrainës. Mykhailo
Lexo më tepër