close

Vendi

Vendi

SHKUP: DYZIM PROTESTASH

auto_protestat-sot-ne-shkup2_84421431508657
Firmëtarët e Kartës së Solidarësisë të Sindikatave dhe shoqatat për mbrojtjen e të drejtave të punëtorëve organizojnë marshin e protestës për luftë të përbashkët në mbrojtjen e të drejtave të
read more
1 1,172 1,173 1,174 1,175 1,176 1,324
Page 1174 of 1324