close
Bota

COVID-19: AKTUALISHT 18.739.215 TË INFEKTUAR

2D3542D8-527C-4153-BD75-5C57A05C1B3A

Sipas portalit që merret me të dhëna statistikore ‘Worldometer’, aktualisht në mbarë botën nga koronavirusi rezultojnë të prekur

18.739.215 persona. Në total, deri tani bilanci arrin në gjithësej  125.738.313 të prekur, 122.665.813 persona kanë fituar betejën me virusin COVID-19, ndërsa fatkeqësisht në këtë nuk ia kanë dalë 3.071.500 veta. Raportohet se nga rastet aktive, deri në orën nëntë të ditës së sotme, 99.4 për qind janë me simptome të lehta ose të mesme, përkatësisht janë jashtë rrezikut për jetën. Numri më i madh i të prekurve është regjistruar në SHBA, Indi, Brazil, Francë, Rusi dhe në Turqi. /Klan Macedonia/

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia