close
Top LajmeVendi

DEBAT ZGJEDHOR: PROBLEMET E KOMUNËS SË GOSTIVARIT

Screenshot_6

Kandidatët premtojnë realizimin e projektve


 

Në debatin me kandidatët për kryetar komunash në Gostivar u premtua se të gjitha problemet me të cilat përballen gostivarasit do të zgjidhen brenda mandatit katërvjeçar të tyre.

U premtua se problemi me deponinë Rusino, deponi kjo që po helmon banorët e Gostivarit do të standardizohet, gjithashtu se problemet infrastrukturore do të zgjidhen, do të zgjerohet edhe bulevardi Braqa Gjinovci. Kandidatët premtuan poashtu se të rinjtë në vend se në kazino, do të vizitojnë leximoren dhe teatrin që do të ndërtohen në Gostivar në kuadër të shtëpisë së kulturës.

Gjitashtu u premtua se edhe qentë endacak, që shqetësojnë banorët e Gostivarit do të kenë zgjidhje përfundimtare. Përndryshe, këto premtime u dhanë mbrëmë në debatin “Jeta në Maqedoni” të udhëhequr nga moderatorja Jeta Xharra, që u transmetua në TV Art Channel. /Art Channel/

 

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia