close
Top LajmeVendi

DEBAT ZGJEDHOR: PROBLEMET E KOMUNËS SË KËRÇOVËS

Screenshot_4

Dehari premton kyçjen e ujësjellsit


Në debatin Jeta në Maqedoni të moderatorës Jeta Xharrës që u transmetua në Art Channel ishte kandidati i vetëm shqiptar për kryetar komune të Kërçovës, Fatmir Dehari, krahas asaj që u shpalosën problemet e shumta që përballen kërçovarët u dhanë edhe premtime të shumta për zgjidhjen e të njëjtave.

Kandidati për kryetar komune të Kërçoves Fatmir Deari theksoi se Komuna e Kërçovës ka bërë tashmë sigurimin e lokacionit sa i përket deponisë dhe se do të ndërtohet transfer-stacioni ku bëhet selektimi i plastikës dhe i kartoni.

Kurse sa i përket kyçjes në ujësjellës, Dehari premtoi se “deri në fund të vitit të dytë të mandatit e gjithë Kërçova do të ketë ujë të pijshëm”.

Dehari premtoi se do të zgjidhet problemi me emigrimi e të rinjve, ulja e nxënësve në shkolla fillore, hapja e vendeve të reja të punës, mungesa e zonave të lira ekonomike si dhe moszhvillimi i kulturës do të jenë brenga të kaluara, sepse me ardhjen e tij në pushtet, këto probleme do të zgjidhen. Përndryshe, këto premtime u dhanë mbrëmë  në debatin “Jeta në Maqedoni” që u transmetua në Art Channel.

 

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia