close
Top LajmeVendi

DEBAT ZGJEDHOR: PROBLEMET E KOMUNËS SË SARAJIT

Screenshot_1

Kandidatët premtojnë realizimin e projektve


 Mbeturinat e shumta në Matkë, në Liqenin Treska dhe Lumin Vardar dhe mungesa e investimeve në këto qendra turistike të komunës së Sarajit, janë disa nga problemet me të cilat përballen banorët e Sarajit. Gjatë deatit ‘Jeta në Maqedoni’ i cili po transmetohet në Art Channel kandidatët premtuan zgjidhjen e këtyre problemeve.

Sipas kandidatëve për kryetarë komunash në komunën e Sarajit, Bashkim Bakiu nga BESA, Blerim Bexheti nga BDI, Ekrem Alija nga ASH dhe Sefedin Aliu nga PDSH-ja, promblemet e rrugëve janë probleme të pushtetit të kaluar dhe se me ardhjen e tyre në pushtet do të ndodh e kundërta e asaj që ka ndodhur deri më sot.

Kandidatët premtuan, do të ketë qendër reciklimi ku mbeturinat të mos shkojnë në Drislla, por do të lehtësohet pjesa e ngarkesës së mbeturinave duke theksuar se pastërtia do të jetë në nivel dhe se aktiviteti turistike do të jenë të pandalshme.

Përndryshe, këto premtime u dhanë mbrëmë në debatin “Jeta në Maqedoni” të udhëhequr nga moderatorja Jeta Xharra. Ky debat u realizua në partneritet të Portalb.mk, Kallxo.mk dhe TV Art Channel.

 

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia