close

DEL RAPORTI I OKB-SË PËR KHASHOGGIN

Hetuesja i ekzekutimeve jashtëgjyqësore e OKB-së, Agnes Callamard, nisi të japë raportin e saj për vrasjen e gazetarit saudit Jamal Khashoggi. Callamard, tha se pas një vizite në Turqi këtë vit, provat treguan për një krim brutal “të planifikuar dhe kryer” nga zyrtarët sauditë. Mbetjet e Khashoggi nuk janë gjetur, por Callamard ka thënë se ajo dhe ekipi i saj i ekspertëve ligjorë kishin qasje në një pjesë të “materialeve të zymta dhe të tmerrshme” të vdekjes së tij të marrë nga agjencia e inteligjencës turke. /Agjencitë/

Nëse je pranë një vendi ngjarje, ke fotogorafi apo video, atëherë ti raporto. Na shkruaj në klanmacedonia@gmail.com
TI RAPORTON!