close

Dialogu strategjik RMV-SHBA, qeveria miraton planin për aktivitete

Qeveria ka mirtuar planin për aktivitetet që rrjedh nga dialogun strategjik Maqdoni e Veriut SHBA. E për detaje e këtij plani njoftuan sot Kryeministri Dimitar Kovaçevski dhe ministri i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani.

“Me këtë konfirmojmë sinjalin e fortë se Shtetet e Bashkuara të Amerikës janë partneri ynë strategjik dhe kjo ka një rëndësi të madhe për ne si vend. Tani më shumë se kurrë, me dialog ne po ndërtojmë bashkëpunimin tonë të mëparshëm, partneritetin dhe përkushtimin për sigurinë, lirinë dhe prosperitetin demokratik, respektimin e ligjit, luftën kundër korrupsionit dhe kërcënimeve të tjera për paqen në mbarë botën”, deklaroi kryeministri Kovaçevski./KlanMacedonia