close

DOLI NË ANKAND PORSCHE –JA MË E VJETËR NË BOTË

Porsche i tipit 64 i 1939-ës, ishte makina personale e dizajnerit të makinave gjermane dhe prodhuesit Ferdinand dhe Ferry Porcshe. Makina aktualisht është në një ekspozitë në shtëpinë e ankandeve Sotheby’s në Londër. Nëse Porshi i tipit 64 do të arrijë vlerën e parashikuar prej 20 milionë dollarësh, ajo do të jetë makina e dytë më e shtrenjtë e paraluftës botërore që është shitur ndonjëherë. /Agjencitë/