close

EPIDEMIA E GRIPIT: NDËRROI JETË NJË 14 VJEÇAR

Në Klinikën Universitare të Sëmundjeve Infektive dhe Gjendjeve Feribile për shkak të komplikacioneve ka ndërruar jetë një 14-vjeçar. Siç informojnë nga Ministria e Shëndetësisë, fëmija paraprakisht ka qenë i sëmurë edhe me paralizë cerebrale.

Informojmë se në Klinikën Universitare për Sëmundje Infektive dhe gjendje ferbile për shkak të komplikimeve nga gripi ka ndërruar jetë një fëmijë 14-vjeç. Fëmijë më parë është shëruar nga paraliza cerebrale. 

Informojnë nga Ministria e Shëndetësisë, sipas të dhënave të Institutit të Shëndetit Publik, deri në fund të muajit të kaluar janë raportuar 3.209 raste me simptoma të gripit, ky është rasti i pestë i vdekjes nga gripi i regjistruar për këtë sezon. /Klan Maqedoni/