close

EVROPË: 13 PERSONA TË VDEKUR NGA ACARI

Vala e të ftohtit që ka përfshirë Evropën ka shkaktuar vdekjen e 13 personave shumica e tyre të zënë nga ortekët në zonat malore. Qindra njerëz janë bllokuar në zona malore dhe shumë fluturime janë vonuar ose anuluar për shkak të erërave të forta.

Në pjesën jugore dhe lindore të Gjermanisë njerëzit janë duke u përgatitur për më shumë borë, ndërsa qyteti verior i banorëve të Hamburgut është duke u përgatitur për një valë të baticës së shkaktuara nga goditjet e erës. /Agjencitë/