close
Sport

FFM: ANGELOVSKI SELEKSIONUES NË KAMPIONATIN EVROPIAN

6AEF4EAC-1FA3-4C76-AAD7-2FEF725DD498

KD I FFM-së DHE ANGELOVSKI DAKORDOHEN PËR MARRËVESHJEN


Këshilli Drejtues I FFM-së ka konfirmuar marrëveshjen e re me seleksionuesin Igor Angelovski, I cili me meritë, do ta udhëheq Maqedoninë e Veriut, në Kampionatin Evropian të futbollit ku vendi ynë debuton në këtë kompeticion.

Udhëheqësia e FFM-së dhe Seleksionuesi Igor Angelovski kanë harmonizuar qëndrimet rreth marrëveshjes së re dhe ai do t`I prijë kombëtares së RMV-së në Kampionatin Evropian që do të zhvillohet në Qershor të këtij viti.

MUHAMED SEJDINI – KRYETAR I FFMV-së

“Me Igorin lehtë u dakorduam për të gjitha detajet për shkak se tek të dyja palët mbretëronte një disponim pozitiv që suksesin e arritur ta vazhdojmë së bashku. Ne jemi profesionistë dhe e dijmë se rezultatet e mira japin shanse më të mëdha për mbajtjen e ndonjë pozite. Federata do të vazhdojë të sigurojë kushte më të mira për punë, ashku sic ka qenë deri më tani”

Seleksionuesi Angelovski ka falënderuar drejtuesit e FFM-së për besimin duke potencuar se gjithcka që I ishte ofruar si marrëveshje e ka pranuar për shkak se, sic tha, interesin kombëtar e vendosa mbi atë personale. /KlanMacedonia

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia