close

FRANCË: DËNIME TË ASHPRA PËR PROTESTUESIT

Qeveria për të parandaluar ngjarjet e dhunshme në protestat e “jelekëve të verdhë” përgatiti projektligjin i cili parashikon dënime të ashpra ndaj protestuesve.

Asambleja Kombëtare miratoi projektligjin pas votimit në Senat. Në votim, projektligji mori 210 vota “pro”, 115 “kundër” dhe 18 “abstenime”. /Agjencitë/