close

FRANCË: MOSMARRËVESHJE ME ITALINË

Franca e ka thirrur ambasadorin e saj nga Italia të enjten, duke shpërfaqur kështu një mosmarrëveshje mes dy shteteve fqinje dhe aleateve të Bashkimit Evropian.

Për shkak të siç janë shprehur autoritetet franceze, sulmeve “të përsëritura dhe të pabaza” nga liderët politikë italianë kundër Francës.

Ky vendim njëherësh ka qenë i pari i llojit të tillë që Franca e thërret të dërguarin e saj nga Roma, prej kohës së Luftës së Dytë Botërore. /Agjencitë/