close

FRANCË: PROTESTAT-MACRON FILLON DEBATIN KOMBËTAR

Presidenti francez Emmanuel Macron tha  se do të nisë debatin kombëtar për rritjen e pakënaqësisë ndaj tij. Lëvizjen që po trondit Francën mund ta kthejmë në një mundësi,” tha Macron në takimin me rreth 600 kryetarë vendorë në Normandy, duke shtuar se qeveria nuk do ta tolerojë dhunën.

Ndërkohë qytetarët francezë do të mund të bëjnë replikat e tyre online dhe në bashkitë franceze deri në 15 mars. Macron tha se do të veprojë sipas rezultateve të konsultimit publik deri në fund të prillit. /Agjencitë/