close

GAZETARËT PAKISTANEZË PROTESTOJNË KUNDËR CENSURËS

Gazetarët në Pakistan kanë organizuar protesta anembanë vendit, për të denoncuar censurën nga shërbimet e fuqishme të ushtrisë dhe sigurimit të vendit, pushimet nga puna për shkak të shkurtimeve buxhetore, dhe vonesave mujore të pagave të tyre. Afzal Butt, kryetar i Unionit, tha se tubimet janë vetëm “fillimi i një lëvizje protestuese”.

Nëse je pranë një vendi ngjarje, ke fotogorafi apo video, atëherë ti raporto. Na shkruaj në klanmacedonia@gmail.com
TI RAPORTON!