close

“Grupi Zjarrit” takimin e radhës e zhvillon nesër në Kërçovë

Udhëheqësi i Grupit të Zjarrit, Izet Mexhiti ka bërë njoftimin e radhës për tubim partiak në qytetin e Kërcovës.

”Të nderuar, Ju njoftojmë se ditën e hënë (30 janar), në ora 18.30 do të jemi bashkë në Kërçovë, për të realizuar takimin e rradhës me strukturat dhe qytetarët e Kërçovës.
Takimi do të realizohet tek Restoranti Arabella’‘ – shkruan Izet Mexhiti.