close

HOLANDË: NDALOHET MBULIMI I FYTYRËS

Ndalesa për mbulim të fytyrës, duke përfshirë veshjet islamike në ambiente publike, ka hyrë në fuqi të enjten në Holandë. Nga 1 gushti në këtë ndalesë do të përfshihen edhe helmetat që mbulojnë gjithë fytyrën dhe mbulesa tjera të ngjashme. /Agjencitë/