close

Imeri: Këtë sistem programor të Shahut e kemi huazuar nga Polonia | Emisioni Happy Day

Në emisionin Happy Day në Klan Maqedoni, kryetari i klubit të Shahut ‘Alpasan’, Nazmedin Imeri tha se programin e Shahut kemi huazuar nga Polonia.

”Ky program është i huazuar nga Polonia, ajo e ka që herët këtë program dhe ne si federatë e Maqedonisë e kemi marë prej atje që ta aplikojmë tek ne. Unë dhe profesori Bekim Sulejmani kemi trajnuar edhe 20 arsimtarë në komunën e Zhelinës ku pritet ti certifikojë federata që edhe ata të fillojnë të zhvillojnb orën e shahut” – tha Nazmedin Imeri. /KlanMacedonia/