close

INCIDENTI NË BURG: DORËHIQET DREJTORI

Kryeministri Zoran Zaev kërkoi dorëheqje prej drejtorit të burgut të “Shutkës”, Gjoko Kotevski, pas dy incidenteve të së enjtes në oborrin e këtij institucioni ndëshkues, në të cilat ka pasur persona të lënduar të cilët kanë qenë në paraburgim. Kryeministri e dënoi aktin dhe theksoi se pa dallim prej asaj se kush është fajtor për incidentet, ai ka kërkuar përgjegjësi nga drejtori. /Biljana Georgievska/