close

INDONEZI: HUMBIN JETËN 272 NUMËRUES VOTASH

Sipas Komisionit Qendror të Zgjedhjeve në Indonezi, 272 persona kanë humbur jetën për shkak të lodhjes nga numërimi i votave. Këto zgjedhje në Indonezi janë konsideruar si më të ndërlikuarat në histori, pasi u mbajtën në të njëjtën ditë zgjedhjet presidenciale dhe ato parlamentare, me qëllim për të kursyer. /Agjencitë/