close

ISH-USHTARI SLLOVAK “PRANON VRASJEN” E GAZETARIT JAN KUCIAK

Një ish-ushtar i Sllovakisë pranoi se ka vrarë gazetarin sllovak, Jan Kuciak, dhe të fejuarën e tij, raportojnë mediat sllovake.Miroslav Marcek dhe tre të tjerë – të gjithë në paraburgim – janë akuzuar për vrasjet, të cilat kanë shkaktuar zemërim të madh në Sllovaki, ashtu si edhe ndryshime politike.Kuciak dhe Martina Kusnirova, të dy 27 vjeç, janë vrarë në shkurt të vitit 2018. /Agjencitë/