close

ISIS-HAKMARRJE PËR MILITANTËT NË SRI LANKË

Kreu i ISIS Abu Bakr al-Baghdadi është shfaqur në një video të re pas gati 5 vitesh, duke u zotuar të hakmerret për militantët e tij të vdekur dhe duke pretenduar se shpërthimet e Pashkëve në Sri Lanka ishin një hakmarrje për humbjen e grupit të tij në Siri.

Ai nuk është shfaqur në një video që nga shpallja e të ashtuquajturit kalifat nga kleri i xhamisë Al-Nuri gati pesë vjet më parë në një klip të publikuar në të gjithë botën. /Agjencitë/