close

Izet Mexhiti: ASH-ja me hyrjen në Qeveri e shpëton Artan Grubin

Izet Mexhiti nga Grupi i Zjarrit ka deklaruar se hyrja e Aleances per Shqiptaret në Qeveri, fillimisht ka për qellim te shpetoje Artan Grubin.

Duke folur më poshte, ai tha se për shkak të ketij personi u destabilizua BDI dhe tani edhe Qeveria. Më tej Mexhiti tha se po flitet edhe per një koalicion mes BDI-së, LSDM-së, ASh-së dhe PDSh-së.

Sipas Izet Mexhitit ky koalicion do ta rrisë nacionalizmin e VMRO-DPMNE-së dhe e forcon më shumë atë.

Nëse je pranë një vendi ngjarje, ke fotogorafi apo video, atëherë ti raporto. Na shkruaj në klanmacedonia@gmail.com
TI RAPORTON!