close

Izet Mexhiti dhe Nevzat Bejta me ”përshëndetje nga Tirana”

Nënkryetari dhe deputeti i BDI-së, Izet Mexhiti dhe ish kryetari i komunës së Gostivarit, Nevzat Bejta, kanë publikuar në rrjetet sociale një fotografi nga Tirana.

Dy bashkëpartiakët që bëjnë pjesë në grupin e të pakënaqurve brenda BDI-së në foton e publikuar kanë shkruar: “Përshëndetje nga Tirana”.

Megjithatë, nuk dihen arsyet e Mexhitit dhe Bejtës për vizitën në kryeqytetin shqiptar.