Ja për sa denarë do të ulen çmimet e derivateve të naftës

Çmimet e shitjes me pakicë të benzinës ЕUROSUPER BS-95 dhe EURODIZELIT (D-E V), ulen për 1,00 den/litër, deri sa çmimi i shitjes me pakicë i ЕUROSUPER BS-98 ulet për 0,50 denarë/litër.

Çmimi i shitjes me pakicë i vajit për amvisëri EKSTRA I LEHTË (EL-1), nuk ndryshon. Çmimi i shitjes me pakicë i MAZUTIT M-1 SU, ulet për 0,986 denarë/kg dhe do te jet 53,305 den/kg.

Nga data 28.06.2022, ora 00:01 çmimet maksimale të derivateve të naftës do të jenë:

Benzinë motori EUROSUPER BS – 95 109,00 (denarë/litër)
Benzinë motori EUROSUPER BS – 98 111,50 (denarë/litër)
Naftë motori EURODIZEL BS (D-E V) 109,00 (denarë/litër)
Vaj për Djegie Ekstra i Lehtë 1 (EL-1) 107,00 (denarë/litër)
Mazut М-1 SU 53,305 (denarë/kilogram)

 

Lexo gjithashtu
Total
0
Share