close

JEP DORËHEQJE SHEFI I MENAXHIMIT TË EMERGJENCAVE NË SHBA

Shefi i Agjencisë për Menaxhimin e Emergjencave në Shtetet e Bashkuara, Brock Long, dha dorëheqje ysh në vitin 2017, ai ka udhëhequr përgjigjet ndaj disa katastrofave natyrore, përfshirë operacionin pas një stuhie shkatërruese në Puerto Riko, transmeton REL.

Long raportohet se ka qenë i përfshirë në një mosmarrëveshje mbi përdorimin e burimeve të qeverisë. Long, i cili ka vite përvojë në menaxhimin e emergjencave, shtoi se kjo ishte “mundësi e jetës” dhe se gjatë mandatit të tij agjencia, e njohur si Fema, ka reaguar në më shumë se 220 fatkeqësi të deklaruara. /Agjencitë/