close

JULIAN ASSANGE SËMURET NË BURG

Gareth Peirce, njëri nga avokatët e themeluesit të organizatës, Wikileaks, Julian Assange, ka thënë se kërkesa e Shteteve të Bashkuara për ekstradim është shtyrë për muajin qershor, sepse klienti i tij është shumë i sëmurë për t’u paraqitur përmes video-lidhjes nga një burg në Britani më 2010. Aktualisht, Assange përballet me 18 akuza penale në SHBA, dhe mund të kalojë dekada në burg në rast se shpallet fajtor. /Agjencitë/