close

Kemal Alispahiq: VAR-i solli korektësinë dhe rregullsinë

 

Nëse je pranë një vendi ngjarje, ke fotogorafi apo video, atëherë ti raporto. Na shkruaj në klanmacedonia@gmail.com
TI RAPORTON!